Fare İlaçlama Yöntemleri

Fare İlaçlama Yöntemleri

Fare problemini çözmeye yönelik olarak fare kapanı, çeşitli zehirler ve yapışkan gibi yöntemler kullanılmaktadır. Ancak bu yöntemler fare problemini kökten çözmek açısından etkili yöntemler değildir. Fareler çok hızlı üreyen hayvanlardır ve bir tane görmüş olsanız da mutlaka tek bir fare yoktur, çünkü fareler tek başına yaşamaz. Fareler kemirgen hayvanlardan olduğu için hem ısırabilir hem de kablolarınızı ve mobilyalarınızı kemirerek maddi zararlara yol açabilir. Fare problemini kökten çözmek açısından profesyonel yardım almak gerekmektedir. Gebze İlaçlama olarak fare ilaçlama konusunda en etkili yöntem olan "fare istasyonu" yöntemini önermekteyiz. Uzman ekibimiz tarafından fare sorunu olan alana kurulan istasyonlar fare probleminizi çözmek açısından en etkili yöntemdir.

Fare istasyonu kapalı kilitli kutulardan oluşmakla birlikte farenin girebileceği büyüklükte iki adet deliği bulunmaktadır. Bu kilitli kutuların içinde farelerin çok sevdiği yemlerden oluşan mum blok veya tablet bulunmaktadır. Bu yemler yaklaşık 6 ay boyunca bozulmadan kalabilmektedir. Farenin bu yemden ufak bir parça yemesi yeterli olmaktadır. Yemi yiyen fare ciddi oranda su içme ihtiyacı hisseder ve geldiği yerden çıkarak en yakın kanalizasyona gider ve kanalizasyondan su içerek iç kanamadan ölür.

Fare istasyonu yöntemi sayesinde evinizde fare ölüsüyle karşılaşmazsınız. Aynı zamanda fare istasyonu yöntemi kokusuz bir yöntemdir. Fare ilaçlama yaptırmak için evinizi / iş yerinizi terk etmenize gerek yoktur. Fare istasyonu kapalı kilitli kutulardan oluşur ve kokusuz bir yöntem olduğu için hem sizin ve çocuklarınızın hem de evcil hayvanlarınızın sağlığı açısından tehlike arz etmemektedir. Bu kilitli kutulara bebeğiniz, çocuğunuz veya evcil hayvanınız erişse dahi, kutuyu açamaz, çocuklarınız ve evcil hayvanlarınız fare istasyonu yöntemi ile koruma altındadır.

Fare istasyonu yöntemi kapalı alanlara kurulabildiği gibi açık alanlara da kurulabilmektedir. Fabrika, AVM, site, park, bahçe, ev, apartman, kömürlük, depo, bodrum, fırın vb. birçok alanda uygulanabilen fare istasyonu yöntemi, etrafta ölü fare görülmemesi sebebiyle en temiz, en etkili yöntemdir.

Fare problemi yaşıyorsanız, 7/24 çağrı merkezimizden arayabilir, fare istasyonu, fare ilaçlama ve fare ilaçlama yöntemlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN
YARARLANMAK İSTER MİSİNİZ?

Haşere probleminizin neden kaynaklandığı, ne gibi ilaçlama işlemleri uygulanabileceği, böylelikle kesin çözüme nasıl ulaşabileceğiniz profesyonel ekibimiz tarafından belirlenir ve proje hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti almış olursunuz. Bu bağlamda çözüm odaklı çalışma sonucunda fiyat çalışması yapılmaktadır.

letter_img