Kocaeli Böcek İlaçlama

Kocaeli Böcek İlaçlama

Kocaeli böcek ilaçlama, Kocaeli şehrine bağlı bölgelerde yaptığımız böcek ilaçlama uygulamalarını kapsamaktadır. Kocaeli’nin tüm bölgelerine 7/24 ilaçlama hizmeti veren Gebze İlaçlama, sizi böcek ve kemirgenlere karşı koruyacak en doğru böcek ilaçlama yöntemleri ve deneyimli teknisyenleri ile hizmetinizde.

Hangi Böcek Türleri İçin İlaçlama Hizmeti Alabilirim?
Böcek ilaçlama hizmeti: pire, hamam böceği, kalorifer böceği, gümüş böceği (nem böceği), akrep, karınca, kırk ayak, tahta kurusu, tahta kurdu, güve, kara fatma, yılan, sivrisinek, kara sinek, tespih böceği, kın kanatlı böcek türleri, kakalak, çekirge, akar, bit, kulağakaçan ve diğer tüm böcek türleri için uzman ekiplerimiz tarafından uygulanan böcek ilaçlama uygulamalarını kapsar.

Kemirgen ilaçlama hizmeti; ev faresi, lağım faresi (sıçan), tarla faresi, keme gibi tüm fare türleri için uzman teknisyenlerimiz tarafından uygulanan fare ilaçlama hizmetlerini kapsar.

Hangi İlaçlama Yöntemlerini Kullanıyorsunuz?
• Sıvı İlaçlama (Kokulu veya Kokusuz)
• Jel İlaçlama
• ULV İlaçlama
• Fare İstasyonu
• Fare Kapanı

Kocaeli Bölgesinde En Çok Hangi Böcek ve Kemirgen Türü için İlaçlama Yapıyorsunuz?
Kocaeli bölgesinde en çok kalorifer böceği, hamam böceği, pire, kuş biti, karınca, fare, akrep, sivrisinek, tahta kurusu ve yılan ilaçlama uygulaması yapmaktayız.

Hangi Alanlarda Böcek İlaçlama Yapılabilir?
Ev, iş yeri, bahçe, site, bina, alışveriş merkezi, okul, araç, otobüs, gemi, fabrika, hastane, otel, cafe, bar, pastahane, fırın, restoran vb. tüm açık ve kapalı alanlarda ilaçlama uygulaması, uzman teknisyenlerimiz tarafından alan için en uygun yöntem tespit edilerek yapılabilir.

Kocaeli’de böcek ilaçlama ve fare ilaçlama hizmeti almak istiyorsanız 7/24 çağrı merkezimizi arayabilir, detaylı bilgi alabilir ve ilaçlama hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN
YARARLANMAK İSTER MİSİNİZ?

Haşere probleminizin neden kaynaklandığı, ne gibi ilaçlama işlemleri uygulanabileceği, böylelikle kesin çözüme nasıl ulaşabileceğiniz profesyonel ekibimiz tarafından belirlenir ve proje hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti almış olursunuz. Bu bağlamda çözüm odaklı çalışma sonucunda fiyat çalışması yapılmaktadır.

letter_img