Deri Böceği İlaçlama

Deri Böceği İlaçlama

Deri böceğinin ömrü ortalama on iki aydır. Deri böceğinin bedeni tüylerle kaplı olmakla beraber deri böceğine üç çift ayak vardır. Deri böceği, en fazla sıcak havayı sever.

Deri böceği, kış mevsimini toprak altında, ağaç kovuğunda vb saklı köşelerde pasif ve etkisiz geçirirler. Deri böceği, yumurta bıraktıktan 10~15 gün sonra yumurtalar larvaya dönüşür.

Deri böceği, hayvansal gıdalar ile beslenme sağlar. Hayvansal ürünlerin olduğu depo ve mağazalarda çoğalması ve üremesi her zaman söz konusudur. Deri böceğinin büyüklüğü yaşadığı alana bağlı olarak değişiklik gösterir. Deri böceği senede 6 -10 defa yumurta bırakır. Deri böceğinin ağız yapısı oldukça sağlamdır.

Deri böceği; deri, yün, ağaç ve ağaç ürünleri vb şeyleri yer. Ağız yapısı çok sağlam olan deri böceğinin ağız yapısı kurşun gibi yumuşak madenleri kemirmeye müsaittir. Deri böceğinin bir türü olan (Dermestes Maculatus) türü insanda uyuz hastalığına neden olan böcektir.

Bu tür zararlı haşerenin mücadelesini ferdi olarak yapmak mümkün değildir. Deri böceği çevreye maddi ve manevi zarar verir. İlaçlama işini bu işin eğitimini almış insanların yapması daha doğru bir uygulama olacaktır. İnsan derisine yerleşen uyuz böceği şiddetli kaşıntı yapar, rahatsız eder.

ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN
YARARLANMAK İSTER MİSİNİZ?

Haşere probleminizin neden kaynaklandığı, ne gibi ilaçlama işlemleri uygulanabileceği, böylelikle kesin çözüme nasıl ulaşabileceğiniz profesyonel ekibimiz tarafından belirlenir ve proje hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti almış olursunuz. Bu bağlamda çözüm odaklı çalışma sonucunda fiyat çalışması yapılmaktadır.

letter_img